jan

Accut vochtprobleemNiets zo vervelend als een acuut vochtprobleem. Uw wooncomfort van weleer lijkt plots een verre droom en maakt plaats voor heel wat kopzorgen. Denk maar aan een kelder die onder water staat of een vochtige muur waar schimmels welig tieren. Logisch dat u er zo snel mogelijk komaf mee wil maken. Toch gaat u maar beter niet onbesuisd te werk. Ontdek hier de belangrijkste do’s & don’ts bij de oplossing van uw vochtprobleem.

Raadpleeg geen internetfora

Wie met een acuut probleem kampt, wil dat natuurlijk zo snel en zo goedkoop mogelijk oplossen. En dan zijn internetfora nooit ver weg. Even kijken hoe anderen het vochtprobleem hebben aangepakt en je bent vertrokken. Maar hoe logisch en simpel dit ook mag klinken, het is niet de juiste aanpak. Over volgende valkuilen is al menig doe-het-zelver gestruikeld:

  • Andere doe-het-zelvers zijn in de meeste gevallen geen experts. Het is niet omdat een bepaalde vochtoplossing haar vruchten heeft afgeworpen in de ene woning, dat het ook de meest aangewezen behandeling is in de andere woning.
  • Internetfora zijn toegankelijk voor iedereen en bevatten dus per definitie veel onbetrouwbare informatie.
  • Veel producenten en dienstverleners begeven zich anoniem op internetfora, met als enige doel de verkoop van bepaalde producten of diensten te stimuleren.
  • Internetfora zijn altijd vrijblijvend en bieden geen garantie. De kans is groot dat uw vochtprobleem alleen maar erger wordt.

Het alternatief: een gratis diagnose ter plaatse

Veel efficiënter en veiliger is om een diagnose ter plaatse te laten uitvoeren, door échte experts met kennis van zaken. DL Vochtbestrijding doet dit helemaal gratis en stuurt hiervoor zijn meest ervaren vakmensen uit. Zij onderwerpen het vochtprobleem aan een objectief onderzoek, om daarna de beste behandeling voor te stellen.

Durf te investeren

Een degelijke vochtoplossing is mogelijk niet de goedkoopste keuze op de korte termijn, maar dat is ze wél op de lange termijn. Wie kiest voor kwaliteit, weet namelijk dat het vochtprobleem niet na enkele maanden al terugkeert. En ook jaren later zit u nog altijd goed. Dat is goud waard!

Bij DL Vochtbestrijding staan we voor een perfect eindresultaat. Met onze jarenlange garantie slaapt u bovendien definitief op beide oren!

Gerelateerde artikels

Vochtproblemen aanpakken: waarom alles begint met een diagnose

Nieuws
Nederlands
dinsdag, augustus 19, 2014 - 13:30
Een vochtprobleem in huis of in de kelder? In ons vochtige land is dat geen uitzondering! De eerste stap in de richting van een effectieve en langdurige oplossing is steeds het stellen van een correcte diagnose. Ontdek snel waarom!